Bij aankoop van een HAROL KNIKARMSCHERM GRATIS MOTORVERLAAGDE PRIJS OP ZONNESCREENS EN VOORZETROLLUIKEN
image

Zonwering


Mooi weer is zalig, maar soms wil je liever het comfort van de schaduw. Met onze Harol zonwering houdt u het heerlijk koel waar u maar wilt. U heeft de keuze uit een ruim gamma producten aangepast aan elke situatie voor uw tuin, terras en veranda. U kunt ze voorzien van verlichting en/of verwarming of uitbreiden met een zijdelings scherm.

Bekijk onze realisaties van aluminium Zonwering
image
image
solution

Zonwering die past op elk glas


Met deze flexibele zonwering benut je je veranda, skylight of dakraam optimaal. Onder een Harol-zonwering met compacte kast geniet je van precies de juiste dosis schaduw. Je kunt de zon ook volledig buitensluiten. Een droom voor langslapers.

solution

Zijdelings windzonnescherm: SL400


Wanneer je gezellig buiten de tafel dekt, waaien je kaarsen dan steeds uit? De SL400 is je sfeerredder. Het is een handige zijdelingse windstopper die eenvoudig te monteren en te bedienen is. Het beschermt je tegen wind en zon en geeft je extra privacy. Bovendien valt deze windstopper perfect af te stemmen op je knikarmscherm qua kleur en doek.

solution

Screens


Met Harol-screens kan je het zonlicht uit je woon- of kantoorruimte houden, of de slaapkamer verduisteren. De doeken zijn eenvoudig te monteren of in te bouwen in elk raamprofiel.

solution

Knikarmschermen


Graag schaduw tegen de gevel van je woning? Dan is een knikarmscherm de oplossing. Hoeveel uitval heb je nodig? Wens je ledverlichting? Heb je een moderne of eerder klassieke woning? Met onze op maat gemaakte knikarmschermen heb je keuze te over. Alle schermen zijn bovendien kwalitatief zeer sterk en eenvoudig te bedienen.

solution

Uitvalschermen: US701, US702


Uitvalschermen hebben als grote voordeel dat ze de warmte buiten houden terwijl je toch nog naar buiten kan kijken en natuurlijk daglicht binnenkrijgt. Dit door een uitvalshoek tot wel 120°.

Graag meer info over zonwering of een offerte op maat?


Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bel ons of kom langs
015/49.03.94Liersesteenweg 71 | 2570 Duffel

© Copyrights 2024 | Boeynaems