Bij aankoop van een HAROL KNIKARMSCHERM GRATIS MOTORVERLAAGDE PRIJS OP ZONNESCREENS EN VOORZETROLLUIKEN
image

Rolluiken


Wij leveren Harol rolluiken die naadloos aansluiten bij je woning, welke stijl je ook kiest. Harol rolluiken bezorgen je de gewenste privacy, laten geen geluid door en zorgen ervoor dat je kamer niet afkoelt tijdens de winter of te fel opwarmt in de zomer.

boeynaems
Eigenschappen Boeynaems aluminium rolluiken:
  • Uitermate veilig
  • Geluid -en warmte isolerend
  • Verduisterend
  • Energiebesparend
Bekijk onze realisaties van aluminium Rolluiken
image
image
solution

Voorzetrolluiken: VR150, VR200 en VR150 Silensio™


Voorzetrolluiken zijn rolluiken die je op een bestaand huis kan monteren. Zonder grote kapwerken kunnen ze worden afgestemd op zowel klassieke als moderne woningen. Toch leveren ze extra veiligheid en zijn ze zowel geluid- als temperatuurisolerend.

solution

Voorbouwrolluik: VR1000


Alle comfort op het vlak van privacy, veiligheid en temperatuur (koude én warmte) zonder er iets van te zien? Dat kan met het volledig weggewerkte rolluik VR1000 voor nieuwbouw.

solution

Inbouwrolluiken: IB, IB SilensioTM


Wanneer je bouwt of verbouwt, zijn inbouwrolluiken de perfecte oplossing om rolluiken naadloos in je woning te laten passen. Wanneer geopend, zijn de rolluiken niet zichtbaar. En als je ze naar beneden doet, passen ze strak in de gevel en sluiten ze perfect af.

solution

Opbouwrolluiken


Opbouwrolluiken worden als een geheel samen met de ramen in je woning geplaatst. Daardoor sluiten deze perfect aan en wordt de kast mooi ingewerkt in de buitengevel. Maar de echte voordelen ontdek je pas na de plaatsing. Opbouwrolluiken zijn winddicht, voor een maximum aan comfort en isolatie. En dankzij hun eigentijds design en robuuste bouw passen opbouwrolluiken perfect bij zowel houten, pvc als aluminium ramen.

Graag meer info over rolluiken of een offerte op maat?


Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bel ons of kom langs
015/49.03.94Liersesteenweg 71 | 2570 Duffel

© Copyrights 2024 | Boeynaems