Bij aankoop van een HAROL KNIKARMSCHERM GRATIS MOTORVERLAAGDE PRIJS OP ZONNESCREENS EN VOORZETROLLUIKEN
image

Garagepoorten


Wij leveren sectionale poorten die uw garage op een veilige, praktische en fraaie manier afsluiten. Door paneeltypes en kleuren te combineren kunt u de garagepoort perfect doen passen bij de stijl en de maat van uw woning. Onze specialisten helpen je graag bij je keuze.

boeynaems
Eigenschappen Boeynaems aluminium garagepoorten:
  • Superisolerend
  • Uitermate veilig
  • Volledig in uw stijl
  • Bestand tegen weer en wind
  • Manuele -en moterbediening
Bekijk onze realisaties van aluminium Garagepoorten
image
image
solution

De poort voor je landelijke woning: SP1000 Classico


Met zijn klassieke, houten look past deze poort perfect bij de stijl van je klassieke woning. Toch geniet je van alle voordelen van een standaard sectionaalpoort. Dankzij het innovatieve railsysteem, kan je bij deze poort kiezen voor een afwerkingspaneel dat naadloos aansluit op je poort. Ideaal voor landelijke woningen, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

solution

Standaard sectionale poort: SP1000


De sectionale garagepoort SP1000 is de standaard Harol-garagepoort die naar boven openschuift. Onze standaard ligt echter hoog, waarbij veiligheid, functionaliteit en 100% maatwerk centraal staan.

solution

Superisolerende sectionale poort: SP1000 Thermo


De SP1000 Thermo scoort ongezien hoog op vlak van isolatie en luchtdichtheid. Vanaf de eerste dag geniet je van een aangenaam klimaat in je garage én bespaar je op je energiefactuur. Dat biedt mogelijkheden. Jouw garage als speel- of werkruimte, het wordt plots een aantrekkelijker idee.

solution

XL sectionale poort: SP1000 XL


Een groot gezin met twee wagens of simpelweg een autoliefhebber? De extragrote sectionaalpoort SP1000 XL kan je tot 6 meter breed laten plaatsen. Zo zorgt de SP1000 XL voor comfort en veiligheid en zet je je wagenpark warm en droog.

Graag meer info over garagepoorten of een offerte op maat?


Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bel ons of kom langs
015/49.03.94Liersesteenweg 71 | 2570 Duffel

© Copyrights 2024 | Boeynaems